Познати глумац изазива Трампа: Хајде да договоримо састанак, па да ти разбијем главу

Агенције
Познати глумац изазива Трампа: Хајде да договоримо састанак, па да ти разбијем главу

Познати глумац и бивши гувернер Америке Арнолд Шварценегер не одустаје од јавне свађе са америчким предсједником Доналдом Трампом.

Наиме, свађу је прошлог мјесеца започео Трамп када је коментарисао како ријалити шоу "The Apprentice " има слабу гледаност откако је глумац тамо домаћин.


Предсједник је некада био звезда овог шоу програма, а сада је ту Шварценегер кога Трамп прозива да не зна да одржи гледаност.

"Био је грозан као гувернер Калифорније, а као водитељ је још гори", изјавио је Трамп.

Глумац је за "Men’s Journal" открио да је прво назвао свог асистенра и рекао му слиједеће: "Хајде да размислимо на тренутак. Мој предлог је да затражимо састанак у Њујорку, а затим да му разбијемо главу о сто".

Звијезда "Терминатора" је схватио ипак да тако нешто не може да учини, па је објавио видио на Твитеру у којем изазива Трампа да једнако агресивно ради у корист Американаца као што ради у случају његове гледаности ријалитија.

Чувени снагатор је задовољан како су људи реаговали на овај пост јер сматра да је испао већи дипломата од самог Трампа и да би предсједник требало да се угледа на њега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана