Познати ди-џеј пронађен мртав, супруга се обратила потресним речима : "Чуваћу последњи плес за тебе"

Telegraf
Foto: Afp

Стивен "Твич" Бос (40), познат као ди-џеј који је пратио Елен Деџенерес током неколико сезона њеног шоуа, пронађен је мртав.

 

Како се наводи, он је извршио самоубиство.

Извори из полиције испричали су за ТМЗ да је Стивенова супруга Алисон Холкер улетела у станицу полиције јуче, те била веома уплашена и испричала да је њен супруг напустио њихов дом и то без аутомобила - што је било нешто што никада не ради.

Нешто касније преподне, хитна помоћ позвана је у један хотел у Лос Анђелесу, гдје су пронашли Стивена, а наводно је извршио самоубиство тако што је пуцао себи из пиштоља у главу. Проглашен је мртвим на мјесту несреће.

Његова супруга Алисон потврдила је тужне вијести.

- Стивен би обасјао сваку просторију у којој би се појавио. Ценио је породицу, пријатеље и заједницу више од свега и водио нас је љубављу и светлошћу. Био је стуб наше породице, најбољи муж и отац и инспирација својим фановима - рекла је она, па наставила:

- Да кажемо да је оставио нешто иза себе било би мало, а његов позитиван утицај наставиће да се осећа. Сигурна сам да неће проћи дан а да не поштујемо сећање на њега. Стивене, волимо те, недостајаћеш нам и увек ћу сачувати последњи плес за тебе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана