Познате труднице, воле да се сликају наге

Агенције
Познате труднице, воле да се сликају наге

Лос Aнђелес - Славне труднице настављају традицију коју је почела глумица Деми Мур 1992. године, када је у ишчекивању друге кћерке Скаут позирала гола са стомаком до зуба, за часопис “Венити фер”, преносе агенције.

Од тада, највеће звијезде шоу-бизниса у поодмаклој трудноћи, радо позирају за насловнице престижних магазина.

Додуше, често су немаштовите, па се баш као и бивша жена Бруса Вилиса сликају са руком преко голих груди, док другом придржавају огромни стомак.

Армије њихових обожавалаца широм свијета жељно ишчекују да виде своје обнажене и трудне љубимице.

Баш као у пјесми “Да те видим голу на Сјеверном полу” коју је изводила београдска група “Бабе”.

Посљедња у низу је колумбијска поп звијезда Шакира (35) која се фотографисала са својим дечком Жераром Пикеом, шпанским фудбалером.

Слику није продала новинама, него ју је поставила на интернет. Мада се спекулише да ће се Шакира породити крајем јануара, она тренутно ради на свом осмом албуму, а спрема се да уз Кристину Агилеру буде тренер у сљедећој сезони америчког такмичења у пјевању “Глас”.

Енглеска пијанисткиња, пјевачица и модел Мајлин Клас (29) скинула је 2007. све са себе и позирала гола за женски магазин “Гламур”.

Своју чедност сакрила је вјешто постављеном руком.

Својевремено најзгоднији свјетски супермодел Синди Крафорд (46) изазвала је контроверзне реакције када се 1999. сликала нага и трудна за часопис “W".

Гледајући у објектив продорним погледом, сирена модних писта десну руку обавила је преко груди, а лијеву ноншалантно ставила на кук.

Њена њемачка колегиница Клаудија Шифер (42), упркос свом пин-ап стилу и фризури из осамдесетих какву су носили хеви-металци, успјела је да заблиста када је 2010. трудна стала гола пред објектив фотоапарата, за насловну страну “Вога”.

Руком је покрила међуножје, одакле ће ускоро главу помолити њена кћерка Козима.

Чекајући рођење другог сина Џејдена Џејмса, и некадашња поп принцеза Бритни Спирс (31) сликала се обнажена за “Харперс базар”.

На себи је имала само упадљиву огрлицу.

Када се труднички стомак Кристине Агилере (32) растегао до максимума, поп дива се 2008. фотографисала за “Мари Клер”, у краткој кожној јакни, испод које се назирала дојка.

Хајди Клум (39) је 2005. док је била трудна са другим, од четворо дјеце колико их има, позирала за “Виталс”.

Ипак, лијепа Њемица сликала се у бијелој хаљини и гаћицама, а не нага!

Пјевачица Џесика Симпсон (32) изгледала је као да јој је потребна сва снага да придржи свој огромни стомак када је прошле године позирала за “Ел”.

Била је трудна са првим сином Максвелом, а на снимању је носила само елегантне минђуше и прстење са жутим камењем.

Заносна италијанска глумица Моника Белучи (48) дуго је била (и остала) предмет пожуде мушкараца широм свијета, па је било природно да дода своје име на листу голих и славних трудница.

Она се у другом стању чак двапут скидала гола за насловнице магазина.

Први пут је то учинила 2004. док је била трудна са кћерком Девом, а други пут 2010, када је носила Леони.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана