Позната глумица открила тајну младоликог изгледа

GS
Foto: Instagram

Америчка глумица Мишел Фајфер изгледа невјероватно, а сада открива тајну младоликог изгледа.

"Јасно видим како се мијењам. Старење се дешава свима. Чим то прихватите, ослобађате се терета", рекла је Мишел Фајфер, чувена глумица која је загазила у 66. годину.

Фаворизирајући природне производе које промовише као дио своје рутине, истиче важност оних који садрже што мање састојака, не угрожавају животиње и нису штетни по животну средину.

Без парабена су и не изазивају алергије, са јасном листом која показује провидност састојака, а недавно је развила и сопствени парфем по овом рецепту. Иако је свјесна да има још доста простора за развој чисте козметике, она такође схвата да су, нажалост, веома распрострањене оне чији садржај наизглед тренутно побољшава изглед и даје запањујуће резултате

Њена свакодневна нега коже је заиста основна. Како искрено каже, њена кожа је веома осјетљива, па када нађе нешто што јој пристаје, не одступа од тога:

"Ниједан производ нисам мијењала више од десет година. За мене се брига своди на добро чишћење и хидратацију".

Ипак, додаје да у торбици увијек има коректор да смањи видљивост флека и уједначи тен, преноси Б92.

Посвећена природном процесу старења, захваљујући којем одбија да се претвори у "воштану фигуру", Мишел Фајфер истиче да за њу проналази љепоту у себи и другима у карактеру који долази од појединца. Али, не гледа ни на оне који се из личних разлога одлучују на исправке, сматрајући да је то ствар избора и право сваког да одлучује за себе.

Линију дугује и веганској исхрани, захваљујући којој се осјећа здравије и избјегава уношење токсина у организам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана