Повучена оптужба против Снуп Дога за сексуално злостављање

ГС
Foto: Агенције

Тужба за сексуални напад коју је неименована жена поднијела против америчког репера Снупа Дога повучена је, преноси BBC.

Жена, идентификована у тужби као Џејн До, оптужила је америчког репера да је сексуално напао након што је присуствовала једном од његових концерата 2013. године.

Реперови представници рекли су да су оптужбе лажне и са задовољством дочекали добровољно одустајање од парнице.

Тужба је повучена готово два мјесеца након што га је жена пријавила полицији у Калифорнији. Изворно је поднесена неколико дана прије него што је репер наступио на полувремену Супер Боула, преноси "Телеграф".

Добровољним одустајањем од парнице такође су уклоњене оптужбе против свих других страна наведених у случају, укључујући и реперовог пословног сарадника. Жена је описана као плесачица, модел, водитељка и глумица која је радила са репером.

Али, Снуп тврди да она никада није радила за њега.

"Није изненађујуће да је тужитељка одустала од своје тужбе против туженика. Њена притужба је била пуна лажних навода и недостатака", рекао је представник Снупа Дога у изјави за новинску агенцију Ројтерс.

Мет Финкелберг, адвокат Џејн До, још није јавно коментарисао зашто је случај одбачен, наводи ББЦ Неwс који га је контактирао.

Подсјетимо, неименована жена изворно је тврдила да је била "успаничена и престрављена" током наводног инцидента, за који је тврдила да се догодио у купатилу у ТВ студију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана