Потврђено: Кејт Мидлтон трудна!

Aгенције
Потврђено: Кејт Мидлтон трудна!

Кејт Мидлтон и принц Вилијам очекују своје прво дијете. Да је Кејт трудна, потврђено је у понедјељак из краљевске палате.

- Њихово краљевско височанство војвода и војвоткиња од Кембриџа очекују своје прво дијете - писало је у саопштењу које је послато из палате током дана.

У саопштењу пише и како су сви чланови породице веома узбуђени и срећни због дивне вијести. Такође, наведено је да је Кејтина трудноћа у изразито раној фази, те да до даљњег неће бити доступно више информација.

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон венчали су се након 10-годишње везе 29. априла прошле године. Пар се упознао на колеџу Сент Ендруз, гдје су обоје студирали историју умјетности. Романса је почела када је Вилијам видео Кејт на хуманитарној модној ревији на којој је она носила провидну хаљину испод које се видио црни веш. Пар је неколико пута раскидао, да би се на крају вјерили у новембру прошле године.

“Вјенчању века”, како су га многи назвали, присуствовало је око 2.000 званица, око 600.000 туриста је дошло у Лондон да прате вјенчање, док је 1,6 милиона људи пратило церемонију преко интернета. 

 Свечаном ручку у Бакингемској палати присуствовало је 650 званица, а вечери и балу, које је приредио младожењин отац принц Чарлс око 300 званица. Краљевско вјенчање обезбјеђивало је око 5.000 полицајаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана