Потукли се Северинини фанови

Агенције
Потукли се Северинини фанови

Северина је послије пет година поново пјевала у Бечу. На Дан заљубљених одржала је концерт за памћење у бечкој дворани "Адмирал", ни не слутећи какав ће хаос настати послије њеног наступа, због чега је морала да интервенише и полиција.

Око пола један ујутро, када су се угасила свјетла позорнице, људи су кренули до гардеробе по своје  јакне, капуте, бунде. Због велике гужве која је настала радници у гардероби нису успјели да се снађу, па је спајање бројева гардеробних листића гостију концерта са бројевима на чивилуцима предуго трајало. Људи су почели да негодују због дугог чекања, а онда су гардеробери једноставно отишли прије него што су посјетиоцима дали њихову одјећу.

Бјесни гледаоци су онда кренули сами да скидају и развлаче одјећу са чивилука. У општем гурању и кошкању, уз псовке и вриску, у једном моменту сијевнуле су и песнице и избила је општа туча. 

Убрзо су у халу стигле бројне полицијске снаге да организују подјелу јакни, капута и понеке бунде фановима хрватске пјевачице. То је трајало више од два часа, а 170 људи је на крају отишло "голо" кући, јер је неко у општем метежу покупио и њихове ствари.

- Било је као на бувљој пијаци. Многи су једноставно узимали ствари које су им се допале и биле вредније. На крају је око 170 људи кући отишло без своје одјеће - изјавила је једна од посјетилаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана