Посвађали се Севе и Милан

Агенције
Посвађали се Севе и Милан

Вршац - Темпераментни брачни пар Северина Вучковић и Милан Поповић се изгледа бурно воли, али исто тако и свађа, па се прије три дана хотел "Вила Брег", у којем су тих дана боравили, наводно орио од њихове расправе, послије чега је Сплићанка спаковала сина Aлександра и своје кофере и вратила се у Београд, јавиле су агенције.

- До прије три дана Северина и Милан заједно су боравили у Вршцу у свом хотелу и све је било у реду, док се поштено нису посвађали. С обзиром на то да је Милан веома пријеке нарави, расправа је кулминирала у гласну свађу и све је одјекивало. Сви који су чули правили су се да не чују и вјероватно би све било у реду да Северини није толико прекипјело да је одлучила да оде. Она је истог дана спаковала своје и синовљеве ствари и напустила хотел. Колико сам чуо, вратила се одмах у Београд, а с Миланом је престала да разговара - испричао је извор близак Вучковићевој и Поповићу.

Међутим, Северинин менаyер Томица Петровић је све демантовао.

- Имате криве информације, Северина је посљедњи пут била у Вршцу када се снимао спот за "Италијану" - рекао је Петровић.

Иначе, ово није прва свађа хрватске пјевачице и српског бизнисмена за коју су и медији сазнали и о чему се писало, будући да је пјевачица у мају такође напустила партнера са сином, јер је Поповићу наводно сметао плач бебе. Вучковићева је недавно изјавила да су свађе нормална појава међу партнерима и да се њих двоје увијек помире.

- Ми смо као сви млади парови. Волимо се и добили смо дијете, а уз то иде да се љубиш, грлиш, свађаш као пас и мачка, мириш. Aли битно је да се волите, да обожавате једно друго и онда је све лако - изјавила је једном приликом Вучковићева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана