Посвађали се Боба Живојиновић и Саша Поповић

Глас Српске
Посвађали се Боба Живојиновић и Саша Поповић

Власник "Гранд" продукције Слободан Живојиновић је љут због пада рејтинга тог програма и оптужује директора Сашу Поповића да је главни кривац за лоше стање у продуцентској кући. Ријешен је да што прије прода "Гранд" из страха да ће слабији резултати које постижу њихове емисије у блиској будућности додатно снизити цијену.

Живојиновић је био изузетно непријатан према Поповићу, који је одиграо кључну улогу у спречавању "Гранда" да се прошлог љета пресели на Фокс. Боба је оптужио свог директора да је направио велику грешку у процјени јер су у то вријеме за "Гранд" могли да добију 15 милиона евра, док је данас цијена сигурно неколико пута мања.

- Боба жели да прода "Гранд". Буквално - сад или никад. Њихове емисије више немају ни приближну гледаност као прије годину, када је за њих била заинтересована тадашња телевизија Фокс. Самим тим је и цијена пала, што је навело Бобу да се одлучи на продају како би узео колико-толико новца и да његова инвестиција не би и даље тонула у пропаст - наводи извор упућен у односе у "Гранду".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана