Послушајте нову пјесму Здравка Чолића коју је написао Дино Мерлин

ГС
Foto: Агенције

Након пуне двије године, један од највећих извођача ових простора, Здравко Чолић, одлучио је своју публику почастити новом пјесмом "Бирај ти".

Текст и музику пјесме "Бирај ти" потписује музички чаробњак Дино Мерлин, а ријеч је о трећој сарадњи двојице умјетника.

Након што су у децембру Здравко Чолић и Дино Мерлин одушевили загребачку публику заједничком изведбом пјесме "Да ти кажем шта ми је", која је била њихова прва музичка сарадња објављена на истоименом Здравковом албуму 1990. године те након пјесме "Као моја мати" из 2006. године, ова два музичка генија поновно воде на путовање њиховим родним Сарајевом.

"Бирај ти" доноси носталгичну причу о успоменама и сјећањима на стару љубав која се враћа, а о чијој судбини одлучује управо она, жена коју аутор назива Јелена.

Аранжман потписује Марко Стојановић Луис који посебно истиче игру динамике у овој пјесми, али и снажан фокус на пулсирајући ритам.

Спот за пјесму сниман је под редатељском палицом редатеља Арнеја Мисирлића. Као кулиса за спот одабрана је бечка кафана култног хотела Европа, стварајући атмосферу и шарм који ће обожаватеље потпуно увући у музичку чаролију и свијет нове Чолићеве пјесме уз коју ће се моћи и плакати, и веселити, али и ломити чаше – како од среће, тако и од туге.

Ова пјесма је увертира у 16. студијски албум Чолића.

Пјесма је доступна на свим стриминг платформама те на званичном Јутјуб профилу Здравка Чолића, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана