Послије три трудноће поносно показала стрије у бикинију

Агенције
Послије три трудноће поносно показала стрије у бикинију

Рејчел Холис је мајка троје дјеце која је окачила своју фотку у бикинију на друштвене мреже и тако одушевила људе широм свијета.

Холина фотка у бикинију која показује природно женско тијело након три трудноће са мањим вишком и стријама на стомаку добила је преко 340 хиљада лајкова.

Заправо оно што је написала крај фотке натерало је толики број људи да подржи ову жену.

"Имам стрије и носим бикини. Да, имам стомак јер сам родила троје дјеце, али и даље носим бикини. Доњи стомак ми је опуштен и носим бикини", написала је ова мама три дјечака.

"Носим бикини јер сам поносна на сваки детаљ мог садашњег тијела. Ти детаљи показују да сам била благословена да носим три бебе у стомаку, а мој млитав стомак показује то да сам радила много како бих изгубила трудничке килограме".

"Носим бикиниј јер једини мушкарац до чијег мишљења ми је стало зна кроз шта сам све прошла како бих изгледала овако. Тај исти мушкарац ми каже да никада није видио ништа привлачније од мог тијела."

"То нису ожиљци, већ само стрије,а ви сте их, драге даме, зарадиле. Покажите то тијело с поносом", завршила је Холи чији је пост прокоментарисало преко 10 милиона људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана