Послије развода Гоца ужива на мору

Глас Српске
Послије развода Гоца ужива на мору

Ко то каже, ко то лаже, да мама не може да ужива са кћерком сама?! Иако је прије неколико дана и законски окончан њен брак са Иваном Маринковићем, популарна пјевачица Гоца Тржан не крије задовољство и добро расположење током боравка на Црногорском приморју, на које је недавно отпутовала са својом четворогодишњом кћерком Леном.

Папарацо је овјековјечио Тржанову док се врела хладила у свјежој морској води на једној плажи у Херцег Новом. Поносно је показивала тијело у дводијелном купаћем костиму, иако је набацила који килограм. Друштво јој је на лежаљци, по старом добром обичају, правила њена пријатељица, водитељка Јелена Бачић-Aлимпић.

Како ствари стоје, биће да је развод већ "пасе" у Гоцином рјечнику, чему у прилог говори и чињеница да се на завршном рочишту није ни појавила, већ је потпис умјесто ње ставио адвокат. Па ко је луд да се разводи лично и персонално, када на свијету има толико љепших и пречих ствари, као што је, рецимо, љетовање! Но, руку на срце - Гоца се протеклих мјесеци нарадила, те је одмор свакако заслужила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана