Послије 53 године изнио детаље о беживотном тијелу Мерилин Монро

Агенције
Послије 53 године изнио детаље о беживотном тијелу Мерилин Монро

Чувена Мерилин Монро је преминула 1962. године и то након сумњивог предозирања. Сада се огласио човјек из погребне службе који је проговорио о том дану.

Организатор сахране који је помогао да се припреми тијело Мерилин Монро први пут је проговорио откривајући језиве детаље о стању њеног тијела након што је пронађена мртва.

Алан Абот и Рон Хаст су водили једну од најпознатијих погребних агенција шездесетих година, а њихове услуге су користила славна имена попут Мерилин Монро и Натали Вуд.

У својој књизи Алан описује како је изгледало тијело познате глумице и наводи да је била готово непрепознатљива у тренутку када ју је видио мртву.

“Било је тешко вјеровати да је то славна љепотица Мерилин Монро. Изгледала је као просјечна постарија жена која се и није превише бринула о свом тијелу. Очигледно је да су околности у којима је преминула увелико погоршале њен изглед. Кад неко умре, гравитација доведе до тога да се крв таложи на најнижој тачки тијела. У њеном случају, с обзиром да је умрла лицем према доле, љубичасте мрље од крви остале су јој на лицу, а врат јој је јако натекао. Коса јој је била коврџава и кратка“, написао је он.

Алан је додадо и да је било видљиво да неко косу није избијељивала јер се јасно назирао смеђи израстак.

“Ноге јој нису биле обријане, биле су обрасле длакама, а усне су јој биле јако испуцале. Нокти на ногама и рукама су такође били запостављени“

Дио његовог посла био је да среди глумицу, окупа је и обуче, па каже да су међу њеним стварима пронашли и лажне груди које су одлучили да не користе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана