Порука Мелине Џиновић тинејџеркама: Заиста не разумијем једну ствар

Агенције
Порука Мелине Џиновић тинејџеркама: Заиста не разумијем једну ствар

Младе тинејџерке треба да носе једноставне стваре, да своју младост и љепоту не оптерећују. Ово је најважнији модни савјет младе дизајнерке Мелине Џиновић, која је својим моделима вратила сексепил и женственост на домаће модне писте.

Креаторка каже да не мисли да су штикле добар избор за дјевојчице од 13 године, а нису ни здраве. Она признаје да су њој направиле проблем када је почела да их носи.


"Због моје висине, када сам почела да носим штикле са 17 година, имала сам проблеме са кичмом. Нисам се бавила спортом и тако сам имала болове. Заиста не разумем данашње девојчице зашто толико инсистирају, зашто морају да троше толико на одећу, шминку, одласке шминкерима, фризерима. Младост је лепа сама по себи", рекла је гостујући у емисији "150 минута".

Мелина Џиновић признаје и да је то савјет који је чула од свог супруга, пјевача Хариса Џиновића.

"Млада сам се удала, и тада ми је он говорио да ми не требају скупе ствари, да то долази тек после 35. или 40. године. Ја сам била неумољива и нисам га баш слушала, али ја се трудим да то објасним својој ћерки. Да јој објасним да за кратким сукњама и штиклама нема потребе док не дође у неке озбиљније године. Тужно ми је то", рекла је дизајнерка, која већ четири године има своју модну линију "Хамел".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана