Породила се Сања Кужет

ГС
Породила се Сања Кужет

Како сазнају домаћи медији, водитељка Сања Кужет породила се јуче, 2. јула, у преподневним часовима у строгој тајности у Београду.

Водитељка музичког такмичења "Звезде Гранда" родила је здравог д‌јечака.

Пар се још увек није одлучио за име, али једно од могућих је Вук.

Из извора блиског њиховом окружењу кажу да пар планира да организује славље поводом рођења насљедника, а окупиће само најближу родбину и пријатеље, пише Ало.

Подсјетимо, Сања Кужет у браку је са Немањом Живојиновићем, директором маркетинга једне ауто-компаније који не воли да се експонира у јавности.

Сања и њен садашњи партнер Немања су се упознали када је она имала 21 годину, а он 23. Међутим, тада јој није био интересантан, преноси Телеграф.

"На једном летовању на Криту, то је била дружина, они мушкарци кренули на љетовање, сестра, ја, другарице кренуле на љетовање. Они се сви ту нешто међусобно мували, смували, али он и ја нисмо... Он је ту нешто као покушавао, међутим он мени уопште није био интересантан. Па једноставно ми тада није био.Ја сам била много тешка и компликована, добро сам се ја и удала", рекла је Сања у "Балканском улицом", па наставила:

"Елем, ми смо се ту заиста дружили и послије неког времена смо ми започели неку везицу у тим годинама, колико је то могла да буде везица и заиста је кратко трајала и није била ништа вриједна неког помињања. Међутим, десет година касније, кад се мени све у мом животу издешавало турбулентно, пошто је та дружина и даље опстала, повремено се тако виђала, он ми се ту некако наметнуо као нека особа која је била упорна. Изгледа да су заиста код мене некако увијек добијали они најупорнији прилику да се дружимо, да причамо па онда да проценим, да видим да ли ту даље има неког штофа за даље и хемије прије свега. Тако да, Немања, када сам га видјела поново, након десет година, је био потпуно друга личност, зато што је био заиста већ изграђен мушкарац, формирана личност, оно сјећање на њега, нормално са 23 године и то тада, су биле заиста потпуно двије различите особе, тако да смо имали један потпуно нов почетак. Он је вјеровао да је то то, да ћемо успјети и да треба да дамо шансу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана