Pородица славне пjевачице очајна: Нико не може да јој помогне, само Бог

Story.rs
Pородица славне пjевачице очајна: Нико не може да јој помогне, само Бог

Забринута породица славне пjевачице јавно је проговорила о здравственим проблемима са којима се суочава млада звијезда.

"Селена Гомез треба да престане са својим раскалашеним животом прије него што буде прекасно", поручио је у разговору за Radar Online Артемис Арзола, ујак славне пjевачице. Разлог за тај његов апел је лупус, болест с којом се пjевачица већ годинама бори.

"Само треба пуно да се моли и осjетиће мир. Нико славан не може да јој помогне, само Бог", тврди њен забринути ујак.

Како пише споменути портал, Селена ће можда морати и на трансплантацију бубрега која би била спасоносан потез у овој ситуацији.

"Она је млада, а Холивуд је препун бројних искушења, али она треба да почне да се брине за све. Лупус преузима њено тијело упркос љековима које узима. Своје здравље треба да схвати озбиљно, сад више него икад", говори њен забринути ујак.

Због тешког здравственог стања Селена је већ два пута хоспитализована, а прошла је и хемиотерапију. У септембру прошле године се пријавила на рехабилитацију због емоционалних проблема и депресије.

Пјевачица је два пута отказала и турнеје. Последњи пут је то учинила прошле године у августу када је својим обожаваоцима и објаснила шта је разлог томе.

"Тренутно желим да се усредсредим на бољитак свог здравља и на своју срећу, па сам тако одлучила да је најбоље да одморим неко вријеме. Открила сам да су анксиозност, напади панике и депресија нуспојаве лупуса. Хвала мојим обожаваоцима на подршци. Знате колико ми значите, али морам да се суочим са свиме наведеним како бих била сигурна да радим све што је у мојој моћи да бих оздравила", поручила је тада пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана