Породица моли Миринду да се врати кући

Агенције
Породица моли Миринду да се врати кући

Породица познате манекенке одлучила је да се путем медија обрати Миранди Кер како би је позвали да се врати кући, јер је нису видјели више од годину дана.

Породица бивше манекенке Викторијиних анђела је у очају јер Миранду и њеног сина Флина нису видјели више од годину дана. Због тога, одлучили су да се путем медија обрате Миранди и замоле је да им се јави.

Мирандин отац гостовао је у једној емисији на аустралијској телевизији "ABC" гдjе је отворено причао о томе како се Миранда удаљила од своје породице и да скоро уопште не контактирају.

Мајка и бака су највише повређене јер им недостају Миранда и Флин. Овакво њено понашање повезују с разводом од глумца Орланда Блума, за ког кажу да ће заувијек бити дио породице.

Мирандина мајка тврди да су некада њих двије биле најбоље друграице, али да неће вршити притисак.

"Нека буде тврдоглава. Некада смо биле јако блиске. Сада јој шаљем поруке како бих је подсјетила да стално мислим на њу, али она јако ретко одговара", рекал је мајка.

Миранда се из Аустралије песелила у Њујорк када је имала 25 година, а данас је једна од најтраженијих манекенки на свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана