Породица Бјанке Ценсори забринута: Кање парадира с њом као да је голи трофеј

Г.С.
Породица Бјанке Ценсори забринута: Кање парадира с њом као да је голи трофеј

Породица Бјанке Ценсори је све више забринута због њеног понашања откад је у браку с Кањеом Вестом.

„Бјанкин отац Лео жели сјести с Кањеом и питати га како може парадирати њоме као да је голи трофеј. Жели га питати шта би урадио када би се његове кћерке Норт и Чикаго у јавности појавиле полуголе, а да то њихови мужеви одобравају“, рекао је извор за Дејли Мејл.

Додао је како нема шансе да би репер икада дозволио па му није јасно зашто властиту супругу охрабрује да то ради,преноси Кликс.

Како су објавили аустралски медији, Бјанкин отац је један оф најпознатијих криминалаца у Аустралији. Он је 1982. године био у затвору због посједовања пиштоља и муниције.

Бјанкин ујак Ерик Ценсори је озлоглашени убица познат под надимком „мелбуршки Ал Капоне“. Због убиства је осуђен на доживотни затвор.

Подсјећамо, Кање је недавно рекао да ће наставити објављивати Бјанкине експлицитне фотографије и снимке.

„Само желим рећи свима да сам своју жену намјерно објавио трипут. Објавио сам албум, а људи и даље у коментарима пишу: 'Зашто објављујеш своју жену?'. Зато што ме она чини сретним. Због тога сте и сви задовољни мојом музиком, зато што сам ја сретан. Схватате ли шта говорим?“, упитао је.

Затим је фановима рекао да не би требали говорити ништа негативно.

„Ако вам се не свиђа мој профил и то што објављујем, је-ите се, озбиљно. Оставите мене, краља, на миру. Боли ме брига, брате. Објављиваћу своју жену колико год желим. Објављујте своје жене на је-ени Инстаграм“, додао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана