Порно звијезду претукао момак и још јо поручио: Ја нисам лош момак

Агенције
Порно звијезду претукао момак и још јо поручио: Ја нисам лош момак

Америчка порно звијезда Кристи Мек налази се у болници у Лас Вегасу након што ју је бивши момак, иначе професионални фајтер, Џонатан Копенхавер брутално претукао.

Кристи се налазила у свом дому када је Џонатан дошао и затекао је са пријатељем. Након што је претукао њега окомио се и на порно звијезду која је једва успјела да побјегне код комшије. Он се тренутно налази у бјекству одакле и твитује.

"Ја нисам лош момак. Желио сам да изненадим своју дјевојку и да јој дам вјеренички прстен, а на крају сам се борио за сопствени живот", гласио је један од твитова.

"Полицајци ми никада неће дати шансу да објасним шта се десило. И даље размишљам шта ћу да радим. Све је ово веома болно", наставио је да твитује у бјекству.

Својој дјевојци, која се налази у болници због бројних прелома и повреда, поручио је да је и даље воли и да се нада да је све у реду, а свој поступак је покушао да оправда ријечима да није могао да се обузда када ју је видио са другим.

Кристи се такође огласила на својој фан страни и објаснила шта се десило.

"Џонатан је у петак ујутру дошао у мој стан и затекао ме у разговору са дугогодишњим пријатељем. Он је одмах почео крволочно да га бије, а када је завршио са њим, отјерао га је и фокусирао се на мене. Моје повреде сада укључују 18 поломљених костију око очију, нос ми је поломљен на два мјеста и недостаје ми зуб. Не могу да једем и да видим на лијево око. Такође ми је поломљено ребро, а и јетра ми је напрсла. Лијева нога ми је толико повређена од удараца да не могу да ходам. Такође имам и посјекотине од ножа које ми је он нанио на уху, руци и глави", написала је додајући да је једва успјела да побјегне до комшије када је нападач отишао по оштрији нож.

Како се насиље над женама најоштрије осуђује организатори једног познатог турнира отказали су учешће Џонатану.

"Осуђујемо свако насиље над женама због чега Џонатану отказујемо учешће на такмичењу, као и све промотивне активности предвиђене уговором", наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана