Помирили се Селена и Џастин

Агенције
Помирили се Селена и Џастин

Америчка пјевачица и глумица Селена Гомез отпутовала је из Лос Анђелеса у Норвешку гдје наступа њен бивши момак, музичар Џастин Бибер, што је одмах покренуло гласине да њих двоје покушавају да обнове романсу.

 Чини се да између бившег пара још постоје неке "искре" иако су прекинули везу почетком године. Тамошњи медији истичу да Селенино путовање у Осло није случајност, те да Селена Џастина мучи нејасним сигналима које му стално шаље, иако пјевач тренутно има и већих проблема од љубавних.

Селена је и текстописац, а најпознатија је по улози Алекс Русо у Дизнијевој серији "Чаробњаци са Вејверли плејса". Позната је и по улогама у телевизијским филмовима "Још једна прича о Пепељуги" и "Програм заштите принцезе". Она је 2010. године дебитовала у свом првом биоскопском филму "Немогућа млађа сестра". Године 2008. потписала је уговор са дискографском кућом "Hollywood Records". Њен бенд "Selena Gomez & The Scene" дебитовао је албумом "Kiss & Tell ".

Биберов таленат 2008. открио је Скутер Браун који је случајно видио његове снимке на "Јутјубу". Године 2009. објавио је први сингл "One Time", који је постао планетарни хит. За само двије године Бибер је постао идол тинејџера.

Селена је недавно говорила да је бурна љубавна веза са Џастином Бибером за њу прошлост, али да и даље вјерује у љубав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана