Помирили се Деми Мур и Aштон Кучер

Глас Српске
Помирили се Деми Мур и Aштон Кучер

Први пут откако су се почеле појављивати информације и детаљи о Aштоновој (33) невјери, Деми Мур (48) и њен супруг виђени су заједно у јавности, те су кренуле гласине да се пар ипак помирио. Улазили су у аутомобил испред њене куће. Она је дјеловала изгубљено и мршавије него икад.

Већ прошлог викенда, када се сама појавила на премијери филма "Margin Call" у којем глуми, било је видљиво да је глумица драстично смршала. Многи се плаше да би тај губитак килограма могао да утиче на њено здравље. Глумица се због невјерног супруга наводно изгладњује. Има 44 килограма на својих 165 центиметара.

Демини проблеми започели су на шесту годишњицу брака са Aштоном. Док га је чекала у њиховом дому, он је био на забави у луксузном апартману хотела у Сан Дијегу. Тада је Деми преварио са 22-годишњом Саром Лил.

Од тада су Деми и Aштон већину времена провели одвојено. Она у Лос Aнђелесу, он у Њујорку.

Подсјећања ради, и прије Aштонове преваре, пар је имао проблема у браку због чега су ишли на брачно савјетовање. Његов ванбрачни излет са Саром био је кап која је прелила чашу. Деми је тада под великим притиском медија, блиских пријатеља и породице одлучила да оде код адвоката и затражи савјете о разводу. Брачно савјетовање им није помогло па је адвокат био једино што јој је преостало. Са њим је разговарала о расподјели имовине.

Пошто је она била код адвоката, Aштон је својим пријатељима рекао да очекује да ће Деми "сваки дан" поднијети захтјев за развод брака. Ипак, у том тренутку нашао се пред осудом јавности, а пала је и гледаност серије "Два и по мушкарца". Тада је молио Деми да не покреће развод те да му пружи другу прилику. Након што су објављене најновије фотографије на којима се види како пар излази из свог дома и заједно сједају у аутомобил, чини се да му је она, ипак, опростила те да је пар одлучио да спасе свој брак. Пар је у браку од 2005. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана