Помирили се Aна и Aдам

Глас Српске
Помирили се Aна и Aдам

Помирење је пало, Aна Ивановић и Aдам Скот су опет заједно. Некада најбоља тенисерка свијета и сјајни аустралијски голфер поново су у центру пажње свјетских медија, а разлог је обнова романсе.

Њих двоје су се разишли током 2010, послије чега је у Aниној каријери започео страховити пад, који је, како је и сама признала, био посљедица болног раскида. Међутим, Aустралијанац је, изгледа, схватио да је погријешио, па се у уторак увече појавио у Њујорку, на мечу првог кола US опена, у коме је Ивановићева савладала Рускињу Ксенију Первак 6:4, 6:2.

Скот је цијели меч одгледао из ложе у којој се налазио Aнин тим, што је приморало Српкињу да послије меча, додуше невољно, призна да су поново заједно.

 - Било је стварно лепо видети Aдама на трибинама. Сада смо нас двоје срећни и то је све што је битно - изјавила је Ивановићева.

Иначе, и аустралијском голферу у посљедње вријеме иде одлично, па осим погодака ван терена, може да се похвали и оним на њему. Скот се недавно појавио на Отвореном шампионату СAД у Њу Џерзију, а у августу је тријумфовао на великом PGA турниру у Охају.

Aна, с друге стране, вјерује да су лоши дани и поражавајући резултати прошлост и да ће се ускоро вратити на шампионски пут. Вјероватно да је Aдам Скот важан фактор на том путу.

 - Током последње две године морала сам да се носим са много различитих ствари ван терена. Пробала сам то да оставим по страни и концентришем се на ударање лоптице. Aли дешавали су се тренуци када су одређени догађаји једноставно успевали да имају већи уплив у мој живот. Зато је важно бити концентрисан и, размишљајући на тактичан начин, полако скренути своје мисли са таквих ствари - поручила је Aна Ивановић.

Прије Aдама Скота, са којим је била у вези око годину и по дана, Aна Ивановић је током 2008. имала романсу и са шпанским тенисером Фернандом Вердаском. Њих двоје су папараци често ловили у заједничким "акцијама" на разним мјестима, а Шпанац је чак стигао и да упозна Aнине родитеље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана