Помирили се Aца Лукас и Дара Бубамара

Глас Српске
Помирили се Aца Лукас и Дара Бубамара

Послије три године свађе, Дара Бубамара и Aца Лукас су се помирили приликом недавног сусрета у хотелу "Aвала" у Будви, а како тврде добро обавијештени извори, њих двоје су прешли преко свих увреда које су једно о другом изнијели у посљедњих година. Они су се посвађали на Гранд фестивалу 2008. године када је новосадска пјевачица изнервирана лошим пласманом театрално напустила манифестацију и није честитала колеги на побједи.

- Дара и Лукас су се сасвим случајно срели на рецепцији хотела. Лукас јој је џентлменски пришао и пружио јој руку, коју је она прихватила. Размијенили су неколико реченица, извинили се једно другом за све увреде, а онда сјели и попили пиће. Сљедећа два сата ћаскали су опуштено и смијали се као да се никад нису ни свађали - открива извор који се затекао на лицу мјеста.

Да су се прије помирења пјевачи неријетко вријеђали показују само неке од изјава, које су Aца и Дара својевремено упућивали једно другом.

- Та "паметница" са мозгом колибрија је, судећи по својој висини, до четвртог основне живела у инкубатору - рекао је једном приликом Лукас, коме Дара није остајала дужна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана