По­лов ли­би­до је пре­јак

Глас Српске
По­лов ли­би­до је пре­јак

Ше­рил Гас­којн, бив­ша су­пру­га не­ка­дашњег ле­ген­дар­ног ен­глес­ког фу­дба­ле­ра По­ла, ових да­на је обја­ви­ла био­граф­ску књигу "Строн­гер: мџ ли­фе сур­ви­винг Газ­за", у ко­јој изно­си број­не пи­кан­те­ри­је из њихо­вог бра­чног жи­во­та.

Њена књига, ка­жу, још ће ви­ше на­ру­ши­ти иона­ко ло­шу ре­пу­та­ци­ју 42-го­дишњег фу­дба­ле­ра, скло­ног неу­мје­ре­ном ужи­вању ал­ко­хо­ла и дро­га. У сво­јој испо­ви­јес­ти Ше­рил (44) опи­су­је те­шке тре­нут­ке ко­је је про­ве­ла у 12 го­ди­на жи­во­та са сла­вним Га­зом, па та­ко на­во­ди да ју је су­пруг фи­зи­чки злос­тављао, а због не­за­си­тог се­ксу­ал­ног апе­ти­та би­ла је чес­то при­сиљена да с њим во­ди љубав и по де­сет пу­та дне­вно.

- У по­чет­ку сам ми­сли­ла да сам ко­на­чно про­на­шла иде­ал­ног му­шкар­ца, бо­га­тог, ми­лог и страс­тве­ног. Aли, ус­ко­ро се та иди­ла пре­тво­ри­ла у па­као. Док ми је у по­чет­ку при­ја­ло да уз се­бе имам му­жа ко­ји ме то­ли­ко же­ли, с вре­ме­ном сам схва­ти­ла да је његов ли­би­до пре­јак. Aко бих га одби­ла, по­бје­снио би. Та­да бих му по­пу­шта­ла, јер је ипак би­ло боље прис­та­ти на се­ксу­ал­ни однос не­го да ме пре­мла­ти - изја­ви­ла је Гас­кој­но­ва бив­ша же­на.

Ка­ко би што боље илус­тро­ва­ла Га­зи­ну не­за­си­тост у се­ксу Ше­рил је на­ве­ла при­мјер кад је њен бив­ши за­до­био по­вре­ду укрште­них ли­га­ме­на­та де­сног кољена, због че­га је и опе­ри­сан. Кад га је по­сје­ти­ла у бол­ни­ци, прва жеља би­ла је да му се при­дру­жи у кре­ве­ту. Његов се­ксу­ал­ни апе­тит био је то­ли­ко јак да је ре­до­вно по­сје­ћи­вао прос­ти­тут­ке. Је­дном ју је, при­се­ћа се Ше­рил, у су­за­ма на­звао да су му но­ви­на­ри смјес­ти­ли не­ку дје­вој­ку ка­ко би до­би­ли ма­те­ри­јал за скан­дал.

Ше­рил ка­же да јој је пре­ки­пје­ло кад је Га­за по­чео да се опи­ја и дро­ги­ра пред дје­цом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана