Пољубили се Мет Дејмон и Мајкл Даглас

Aгенције
Пољубили се Мет Дејмон и Мајкл Даглас

Мет Дејмон и Мајкл Даглас недавно су виђени како се страсно љубе, али на срећу њихових супруга, ријеч је о снимању телевизијске драме "Behind The Canelabra". У питању је биографска прича о познатом пијанисти Либерачију који је био заражен сидом и преминуо 1987. године.

Легендарни глумац Мајкл Даглас у филму "Behind The Canelabra" игра америчког пијанисту Либерачија, који је током седамдесетих био један од најплаћенијих извођача на свијету.

Улога Либерачијевог шофера Скота Торсона, за ког се сумњало да је био његов љубавник, припала је Мету Дејмону. Како је открио редитељ Стивен Содерберг, гледаоци ће имати прилику да виде сцене љубљења између двије глумачке звијезде, што је потврдио и Дејмон.

- Према сценарију, требало би да се пољубимо више пута. Нисам ни сањао да ћу једног дана пољубити Мајкла Дагласа - рекао је он, а преноси "Е! Online".  

Драма о Либерачију требало би да доживи телевизијску премијеру на каналу "HBO" идуће године. Снимање филма било је заказано за 2008. годину, али је одложено због болести Мајкла Дагласа.

Занимљиво је да Либерачи никада није јавно признао да је геј, али су такве гласине одувијек постојале. Позната глумица и његова блиска пријатељица Бети Вајт прошле године је открила да је пијаниста заиста био хомосексуалац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана