Полиција привела Данијелу Вранић

Глас Српске
Полиција привела Данијелу Вранић

Пјевачица Данијела Вранић (36) приведена је у недјељу око 21.30 часова у Полицијску станицу Стари град на тријежњење, када је, послије одбијања да заустави аутомобил и свађе са полицајцима, установљено да је возила са 1,84 промила алкохола у крви.

 Пјевачица је, под дејством алкохола, великом брзином својим "џипом" прошла кроз три "црвена" свјетла и улицу, привремено затворену због слављења побједе одбојкаша, када су полицајци покушали први пут да је зауставе код Студентског парка у Београду. Не марећи за њих, великом брзином је побјегла кроз затворене улице, препуне људи и стигла до хотела "Балкан" гдје је полиција коначно успјела да је заустави на запрепашћење пролазника. Под дејством алкохола Вранићева је викала на полицајце и вријеђала их.

- Викала је, псовала и претила да ће 'прећи преко њих' ако се не склоне. Десетак полицајаца покушавало је безуспешно да је обузда и умири. У једном тренутку покушала је чак и да покрене аутомобил, али на срећу, одустала је од те идеје - каже пролазник који се случајно затекао у близини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана