Полиција извела Кристијана Голубовића са Фарме VIDEO

blic.rs
Полиција извела Кристијана Голубовића са Фарме VIDEO

Полиција је извела Александра Кристијана Голубовића из ријалити програма Фарма данас послије подне. Како сазнаје "Блиц", он ће бити спроведен у полицијску станицу Барајево на саслушање.

Након саслушања, Голубовић би требало да буде пуштен на слободу.  

Први основни суд у Београду требало би данас да одлучи да ли Голубовић мора у затвор због диловања хероина.  

Наиме, данас истиче период на који је Голубовићу по претходној молби одобрено одлагање издржавања казне од осам година затвора због диловања 100 грама хероина.  

Он је ухапшен у јануару 2010. године јер је, како је саопштио МУП, са мајком Миланком (60) и са још четири члана криминалне групе у дужем временском периоду трговао наркотицима на линији Нови Пазар - Београд.

Кристијан је за то кривично дјело првостепено осуђен на 14 година у јануару 2014, али Апелациони суд је изрекао коначну, правоснажну пресуду у новембру исте године и осудио га на осам година затвора. Од те казне Кристијан је већ издржао четири године и четири мјесеца.  

Суд је Голубовићу прије три мјесеца одобрио одлагање одласка у затвор због рођења дјетета, што је законски услов по којем сваки осуђеник може добити одлагање издржавања казне. Ипак, у свијетлу најновијих изјава Голубовића у ријалитију Фарма и посебно због налога Вишег тужилаштва полицији за покретање предистражног поступка поводом тих изјава, он би требало да се нађе у затвору.

  Више од мјесец дана у Фарми Голубовић шокира јавност изјавама да је учествовао у бројним злочинима, убиствима, изнудама и пљачкама.

 Након тога министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да полиција чека да надлежно тужилаштво пошаље захтијев за прикупљање података и информација, што се јуче и догодило. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана