Покренута петиција за укидање шоуа Кардашијан

Глас Српске
Покренута петиција за укидање шоуа Кардашијан

Свако зна да је најгледанији ријалити шоу онај који је пун промискуитета, зависти, секса, вулгарности и похлепе. Људи који прате овакву врсту забаве највише воле сочне ријалитије. Популарност Ким Кардашијан и њене породице дословно је изграђена ни на чему, тачније на њеном снимку секса који је "процурио" на интернет. Неким људима је то једноставно досадило.

Петиција за укидање "Keepling up with Kardashian" до сада има 56.000 потписа, али и "Фејсбук" странице о бојкоту имају све више лајкова.

- Успјели смо да прикупимо хиљаде потписа да бисмо затражили од Ентертаинмента да уклоне "Kardashian show" - рекла је организатор бојкота и петиције Кинди Шнајдер, а преносе страни медији.

Она је додала да су овакве емисије штетне и да добијају на публицитету без икаквог оправдања. Шнајдер је рекла да је велика несрећа то што толико младих људи одраста уз овакав шоу и вриједности које намеће ова породица.

На жалост Кинди и осталих људи који не воле Кардашијанове, нити било шта што они представљају, број фанова је много већи него број оних који су потписали петицију за бојкот њихове емисије.

Око 11 милиона људи гледало је вјенчање Ким Кардашијан, а затим је два милиона погледало њен снимак секса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана