Погледајте видео, заволићете голф VIDEO

ГС
Погледајте видео, заволићете голф VIDEO

Поново је Пејџ Спиранац у центру пажње! Американка која је једна од најатрактивнијих спортисткиња на свијету иначе се бави голфом, а вуче и корјене са Балкана.

Она је поријеклом из Хрватске, а голфом је почела да се бави на универзитету Аризона. Ипак, сада много више зарађује својом љепотом!

Од 2016. године се бавила професионално спортом, а онда се повукла и кренула да се бави новинарством, моделингом и разним другим пословима. Чак је извјештавала са претходног "Супербола" за "ЦБС", преноси Мондо.

"Узбуђена сам што могу да објавим да сам гостујући дописник на Супербола за емисију 'Инсиде Едитион'! Гледајте ме на ТВ-у да видите сву забаву", написала је Пејџ на Твитеру и открила да ће јој посебно занимљив бити концерт Ријане који ће се догодити током полувремена.

Била је много пута у центру пажње, па је тако била у жижи и када је рекла да има "два разлога" зашто има више пратилаца од Тајгера Вудса, када је говорила о Николи Јокићу... А сада је дигла на ноге своје пратиоце - деколтеом и поруком: "Ниси довољно добар у голфу да би побјеснио!"

Погледајте снимак који је постао "виралан" на друштвеним мрежама: 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана