Погледајте невероватне трансформације тамнопуте лепотице: Тајра Бенкс као Синди, Кејт и Кара

zena.blic.rs
Погледајте невероватне трансформације тамнопуте лепотице: Тајра Бенкс као Синди, Кејт и Кара

Моћ трансформације је једна од особина које су неопходне да би један модел постао супер звезда. Ова особина очигледно је и једна од компоненти које су Тајру Бенкс довеле до звијезда, а доказ за то су нове фотографије које је тамнопута љепотица објавила на друштвеним мрежама.

На фотографијама Тајра Бенкс позирала је у улози својих колегиница. На први поглед, нема дилеме и убијеђени смо да гледамо у фотографије Синди Крафорд, Кејт Мос и Каре Делавињ. Ипак испод шминке на све три фотографије крије се 39- годишња Тајра Бенкс. Можда сте помислили да ово и није неки подвиг, јер данас фотошоп буквално чини чуда, а уколико јесте, преварили сте се, јер је Тајра у свом коментару на Инстаграму написала:  

- Без фотошопа и ретуширања. Стварне. Сирове. Само сати сређивања косе и шминкања - каже Тајра.  

Иако и у сопственој кожи Тајра изгледа запањујуће, жељела је да се мало поигра и да ода почаст модној индустрији али и женама које назива својим пријатељицама, колегиницама и конкуренкињама.

На фотографији на којој Тајра позира као Синди Крафорд, тамнопута манекенка на лицу има препознатљиви младеж који свијет моде непогрешиво повезује са Синди, а сличност између двије жене која је постигнута је заиста запањујућа.

- Физички сам се трансформисала у свог идола- написала је Тајра Бенкс у коментару на своју имитацију Синди Крафорд.

За улогу Кејт Мос Тајра је морала да прикрије своје заносне облине. Фотографија на којој је наслоњена на зид, а рукама прекрива попрсје, у пози која је карактеристична за Кејт, свједочи да је у томе и успела. Да госпођица Бенкс није одмах објаснила пројекат, њени пратиоци на Инстаграму били би убијеђени да је заиста у питању Кејт.  

- Морала сам да прикријем гузу и груди- каже Тајра уз фотографију на којој позира као Кејт Мос.  

На посљедњој фотографији, прослављени супермодел, позирала је као релативно нова звијезда модне индустрије Кара Делавињ. Изглед своје много млађе колегинице Тајра Бенкс постигла је тако што је носила качкет и направила гримасу баш као на једној фотографији Делавињове, а за ту прилику Тајра је и појачала своје обрве, јер су тамне и јаке обрве Карин заштитни знак.

 - Четири сата фризирања и шминкања и изгледам као Кара Делавињ - написала је Тајра у коментару ове  фотографије.

Бенксова је фотографије објавила у сред Њујоршке недјеље моде, а каже да ће након ове три услиједити још 12 фотографија на којима имитира своје колегиници, дакле укупно 15.  

Тајри број 15 много значи, јер је имала управо толико година када је ушла у свијет моде у коме изгледа и након четврт вијека каријере, ужива.  

Домаћица, промотер и заштитно лице популарног шоа " Слиједећи амерички топ модел", овим фотографијама задала је кандидаткињама које ће учествовати у новом циклусу веома тежак задатак.  

Тајра им је показала шта је свемогуће када посао раде професионалци. И у ери фотошопа, када готово свако на обрађеним фотографијама изгледа лијепо, Тајра Бенкс подсјетила нас је на то шта за један модел значи истињски таленат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана