Погледајте најбоље маске познатих за Ноћ вјештица

ГС
Foto: Скриншот

Иако се Ноћ вјештица слави 31. октобра, бројне познате личности своје маске представиле су и раније током викенда.

Почев од Хајли Бибер која се прерушила у Бритни Спирс до Хари Стајлса као Дороти из "Чаробњака из Оза" костими познатих били су поприлично маштовити и инспирисани популарном културом.

Ликови из филмова из дјетињства, као и серије "Squid Game", али и неке импресивне протетичке маске нашле су се међу најбољим костимима славних за Ноћ вјештица 2021. године, а звијезде, укључујући Хајди Клум, Хари Стајлса и Џона Легенда, показале су сав свој празнични дух.

Инстаграм профили познатих били су централна локација гдје су претходног викенда представљали своје костиме за Ноћ вјештица.

Почев од Хајди Клум, коју с разлогом зову краљицом Халовина, бивша манекенка ни ове године није разочарала. Клум се маскирала у мумију, а на свом Инстаграму је објавила видео који приказује цијели процес трансформације у врло реалистичну маску.

Такође, ове године издвојила се манекенка Хајли Бибер која се прерушила у Бритни Спирс. Објавивши фотографије Бритнијевих издања која су јој била инспирација, Бибер је добила знатну количину комплимената за поприлично аутентичан изглед.

Хари Стајлс се на концерту у склопу турнеје "Love on Tour" појавио маскиран у Дороти из "Чаробњака из Оза" те је за ову прилику носио кратку хаљиницу, црвене штрампле и ципеле на пету.

Други су дали све од себе са разрађеним специјалним ефектима: Ариана Гранде се трансформисала у мочварно чудовиште обрасло маховином, а пјевачица Лизо прерушила се у лик Baby Yode из "Star Warsa". Како је открила многи је нису препознали те су се сликали с њом на улици само због костима.

Глумица Кери Вашингтон  појавила се у одијелу лика из популарне серије "Squid Game", а ту су и примјери Џона Леџенда који се са супругом и дјецом прерушио у чланове породице Адамс, док се Кендал Џенер трансформисала се у лика из филма "Mars Attacks!".

Репер Лил Нас представио је два костима - један гдје се прерушио у Лорда Волдеморта из Хари Потера, а друга маска је укључивала лик из стицома "Ned's Declassified School Survival Guide “ .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана