Погледајте ко је отац кћерке Јами Миленковић: Био је у "Задрузи"

GS
Foto: ATAImages/PIXSELL

Фолк пјевачица Јасна Миленковић Јами увијек се трудила да свој приватни живот држи далеко од очију јавности. Познато је да има кћерку Леу, али мало ко зна ко је њен отац.

Ријеч је о београдском фризеру Предрагу Пеђи Ранковићу, који је иначе стриц Анђела Ранковића, учесника неколико сезона ријалити програма "Задруга".

Отац пјевачицине кћерке Лее Миленковић дошао је на имање "Задруге" током прве сезоне, као члан Анђелове породице, а том приликом је упознао и његову тадашњу дјевојку, певачицу Теодору Џехверовић и потенцијалну снајку породице Ранковић.

Анђело и Теодора су у међувремену раскинули.

Иначе, Јами је жељела да се уда за Пеђу и мислила је да је то љубав за цијели живот, међутим, недуго након њеног порођаја фризер и пјевачица су ставили тачку на емотивну везу.

Подсјетимо, Леа је студент на Факултету за међународну политику и безбједност на коме ређа чисте десетке, чиме њена мајка често зна да се похвали на мрежама и за разлику од маме, Леа не жели да се бави јавним послом.

“Она је у потпуно другим водама, иако сјајно пева. Ја је наговарам, можда се и деси да сними једну песму. Она се одлучила за политику и безбедност и врло је активна у том пољу, али је моја највећа подршка, као што сам и ја њена”, рекла је Јами недавно за "Гранд", а Леа се својевремено похвалила својим инетресовањима.

“На првом месту бих истакла то што говорим пет језика: арапски, шпански, енглески, турски. Четири језика поред српског. До сада могу да се похвалим да имам све десетке на факултету. Могу да се похвалим да сам најбољи студент Факултета за међународну политику и безбедност. Стварно је тежак факултет, али ја то волим. Волела бих да се једног дана бавим дипломатијом”, рекла је она једном приликом, пренијели су медији у Србији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана