Погледајте како су холивудске звијезде прославиле Божић

Агенције
Погледајте како су холивудске звијезде прославиле Божић

Њујорк - Многе холивудске звезде прославиле су Божић са својим породицама, а фотографије празничне идиле подијелили су са фановима на друштвеним мрежама, преносе агенције.

Кристина Агилера сликала се са сином у снијегу, Мајли Сајрус у костиму леопарда испред јелке, Хју Хефнер и Кристал Харис окружени плишаним играчкама...

Кристина Агилера поставила је на “Твитеру” своју слику са сином Максом у снијегу, док се иза њих виде саонице које вуку коњи.

Оснивач “Плејбоја” Хју Хефнер и његова вјереница Кристал Харис позирали су са плишаним играчкама и пожељели свима срећне празнике из “Плејбој” виле.

Мајли Сајрус ријешила је да се за Божић добро забави, па се маскирала у леопарда и са млађом сестром отварала поклоне испод јелке.

Пјевачица групе “Блек Aј Пис” Ферги и њен супруг Џош Духамел жељели су да буду оригинални и духовити па су направили божићну честитку као шаљиву фотомонтажу и на ретро честитку поставили само своје главе.

Звијезда серије “Како сам упознао вашу маму” Нил Патрик Харис открио је да је провео цијели дан припремајући свечану трпезу и поклоне за своје близанце, да би установио да његовог сина Гидеона много више занима обична метла од поклона.

Стилисткиња познатих и дизајнерка Рејчел Зое није љубитељка зимских температура, те је послала “Твитер” честитку са карипског острва Св. Барт.

Глумица Оливија Мун показала је своју џиновску божићну честитку у којој су садржане све лијепе жеље за наредну годину.

Ешли Тиздејл послала је фотографију из правог зимског амбијената уз топлу чоколаду и вунену капу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана