Погледајте како је Јелена Ђоковић засјала на дочеку у Београду (ВИДЕО)

Блиц жена
Погледајте како је Јелена Ђоковић засјала на дочеку у Београду (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Испред Старог двора у Београду синоћ у 20 часова дочекани су српски освајачи олимпијских медаља.

У пратњи спортиста биле су и њихове љепше половине, међу којима је највише пажње привукла Јелена Ђоковић. Очекивано, супруга Новака Ђоковића све је одушевила пажљиво одабраном модном комбинацијом.

Јелена Ђоковић стајала је у гомили људи, а са њом су били свекар и свекрва који су енергично и поносно поздрављали спортисте.

Јелена се одлучила за једноставну, али врло ефектну бијелу хаљину без бретела. Горњи дио је направљен у стилу корсета, а доњи се шири и пада испод кољена.

Уз ову прелијепу тоалету, Јелена је носила зализани "коњски реп" и дискретан накит који је ову комбинацију учинио још елегантнијом.

На ногама је имала беж штикле које су биле сјајан избор.

Бијелу хаљину комбиновала је на најбољи могући начин - торба у браон боји била је савршен избор којим је подигла стајлинг на виши ниво.

Подсјетимо, са балкона Старог двора суграђане су поздравили освајачи медаља, златни ватерполисти и стријелци Зорана Аруновић и Дамир Микец, освајачица сребрне медаље у теквондоу Александра Перишић, бронзани кошаркаши предвођени Николом Јокићем и Богданом Богдановићем, а круна је и долазак Новака Ђоковића, који је прекинуо одмор да би дошао на прославу.

 

@dicka_tv Jelena iDijana Djokovic na doceku olimpijaca.#jelenadjokovic #dijanadjokovic #novakdjokovic #veselisesrpskirode #srbija #srdjandjokovic ♬ original sound - Reporter69

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана