Почиње " Sea Dance" фестивал у Будви

ГС
Foto: Илустрација

БУДВА - На будванској плажи Буљарица од 26. до 29. августа почиње " Sea Dance" фестивал, гдје ће наступити водеће свјетске и регионалне музичке звијезде електронске, трап хип хоп и рок сцене.

Наступиће Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Meduza, Satori i  Topic, који у Црну Гору долазе по први пут, као и имена попут Сенидах, "Бајаге и Инструктора", Војка В,  Сајси МЦ, Тијане Т и многи други који држе сам врх овдашње музичке сцене, преносе Независне.

Фестивал ће се одржати у складу са безбједносним протоколом, на основу којег ће улаз на фестивал бити ограничен на посјетиоце који имају документ да су примили најмање једну дозу вакцине против ковида-19 или да су прележали вирус, затим на оне који имају негативан ПЦР, односно антигенски брзи тест-БАТ.

Такође, за оне који не посједују наведену документацију, испред фестивалских капија биће организовано брзо антигенско тестирање по повлашћеној цијени од пет евра.

"Sea Dance" фестивал покренуо је и кампању за вакцинацију младих у Црној Гори, у склопу које сви који се до 24. августа вакцинишу на једној од 23 локације широм Црне Горе, добијају улазницу за отварање фестивала, у четвртак, 26. августа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана