Поцијепала хаљину док је ишла да прими награду VIDEO

Агенције
Поцијепала хаљину док је ишла да прими награду VIDEO

Џенифер Лоренс доживјела је прави пех када јој се хаљина поцијепала у тренутку док се пењала на позорницу како би примила награду Удружења драмских умјетника.

Одушевљење које је Џенифер доживјела у тренутку када је сазнала да је управо њој припала награда за најбољу женску улогу у комедији "Силвер Линнингс Плаyбоок", прерасло је у осјећај стида и збуњености када јој се догодио неочекивани пех са хаљином.  

Од силног узбуђења глумица није примјетила да је неко крај њене скупоцјене "Диор" хаљине прикљештио столицом, те када је потрчала на сцену да прими награду хаљина јој се готово сасвим опарала тик високо на бутинама, остављајући глумицу потпуно неспремну за овакав малер.  

Марион Коријар и Никол Кидман које су сједеле у близини млађе колегинице покушале су да јој помогну, а Џенифер је као прави професионалац страгла остатак хаљине и изашла на сцену као да ништа није било.  

Иначе, Џенифер је и прије тога била звијезда вечери будући да се појавила на додели награда Удружења драмских умјетника САГ упркос томе што је била болесна и што је већ недјељама лијечила упорну упалу плућа.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана