По дану узорна мајка, ноћу елитна проститутка

Index.hr
По дану узорна мајка, ноћу елитна проститутка

40-годишња Аманда Гоф бивша је новинарка која се одлучила на необичну нову каријеру.

Ова мајка двоје дјеце редовно волонтира у школи своје дјеце, писала је за бројне магазине, а једно вријеме радила је и као телевизијска новинарка. Сада је написала књигу "Хоокед - Сецретс оф а Хигх-Цласс Есцорт" у којој је искрено проговорила о својој другој професији - елитној проституцији, преноси Index.hr.

Њезино ескорт име је Саманта Џ, а у свијет проституције ушла је 2012. године. Сада је о свему одлучила јавно проговорити и дала телевизијски интервју.

Њезини бивши колеге нису изненађени њеном новом каријером.

"Нисам шокиран. Увијек је била близу руба, слиједила своја правила. Не изненађује ме ни то што јавно све признаје, мислим да је одувијек хтјела бити славна, имати живот бољи од онога који је до тада водила, жељела је бити богата и славна, искористити нешто што ће ју катапултирати у средиште пажње", рекао је један од колега Даилy Маилу.

Аманда је своју каријеру елитне проститутке започела у ексклузивном борделу у Сиднејју, а неколико мјесеци касније кренула је у приватни есцорт као Саманта Џ. Цијела ноћ у њеном друштву кошта пет хиљада долара, а муштерије је добивала и путем своје службене њеб странице која је у међувремену избрисана.

"Имала сам све, диван посао у медијима, дивног мужа и звучи лудо да сам све то напустила како би постала проститутка. Понекад помислим: 'К врагу, па што то радим? Погледај моје боре, ко ће платити 800 долара по сату за ово?", признаје Аманда која има подршку својих пријатеља.

Када су ју упитали мисли ли да ју њезина професија дефинише као родитеља, имала је спреман одговор: "Ако си неурохирург, то не значи да си нужно добар родитељ. Ако си криминалац, то не значи да си лош родитељ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана