Пљачка о којој се толико прича

Агенције
Пљачка о којој се толико прича

Ријалити звијезда Ким Кардашијан опљачкана је 3. октобра прошле године у Паризу. Међутим, исказ који је тада дала у полицији објавиле су париске новине, као и детаље саме пљачке које раније нису биле познате јавности.

Наиме, Ким је испричала како је око три сата послије поноћи чула кораке испред свог апартмана, због чега је позвала свог тјелохранитеља. Одмах затим, у њену собу упала су двојица мушкараца који су тражили да им каже гдје јој се налази вјеренички прстен вредан четири милиона долара.


"Уперио је пиштољ у мене. Узео је прстен. Носио је рукавице. Питао ме гдје је накит и новац. Зграбио ме и одвео до предсобља. Носила сам огртач на себи, испод сам била гола. Тада смо се вратили у собу и гурнио ме је на кревет, а онда су ме завезали пластичним кабловима, а љепљивом траком руке, уста и ноге. Однијели су ме у купатило, у каду тачније", испричала је Ким.

Ријалити звијезда је навела шта јој је све од накита том приликом узето. Углавном је ријеч о дијамантском накиту, чију је вриједност процијенила на пет милиона долара, након првобитне процјене од десет милиона.

Француска полиција сумња на седамнаесторо људи који су од тада задржани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана