Плејбојеву зечицу предозирали љекари

Глас Српске
Плејбојеву зечицу предозирали љекари

Бивши партнер и двоје љекара Ен Никол Смит годинама су старлети давали јаке лијекове помоћу лажних рецепата, рекли су јуче тужиоци на суђењу.

Љекари Сандип Капур и Кристин Ерошевић, као и њен бивши партнер адвокат Хауард К. Стерн, оптужени су да су зависној особи преписивали и давали лијекове, али они одбацују оптужбе.
Обдукцијом је потврђено да је Ен Никол Смит подлегла коктелу антидепресива, метадона, антибиотика, таблета за мршављење и лијекова против болова.
Каријеру је изградила као "Плејбојев" модел и глумица, али прославила се удајом за нафтног милијардера. Вјенчали су се 1994. године, када је Смитова имала 26, Хауард Маршал 89 година.
Послије његове смрти 1995. године "Плејбојева" зечица покренула је тужбу да би се домогла половине од 1,6 милијарди долара, колико је Маршал оставио иза себе и зато се упустила у дугогодишњу правну битку са милијардеровом породицом.
Коначну пресуду није дочекала јер је умрла 2007. године од прекомјерне дозе лијекова у 39. години живота, неколико мјесеци послије смрти 20-годишњег сина Данијела који се предозирао дрогом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана