Плејбој зечица тражи дечка

Агенције
Плејбој зечица тражи дечка

"Плејбој" зечица Џени Мекарти каже да јој пријатељица помаже да нађе сродну душу, тако што јој организује састанке на слијепо. Сада су дошле на идеју да сродну душу потражи у емисији. Џени тврди како муку мучи да нађе момка. Зато је пријатељица посавјетовала да у емисији коју води једном приликом објасни своју ситуацију, односно објасни каквог фрајера тражи.

- Немам среће у љубави. Зато сам замолила продуценте да ми организују гостовања момака који су згодни, мишићави и високи - рекла је 40-годишња Џени.

Многи кажу да се не ради о Џениној искрености, него о покушају да подигне рејтинг своје емисије.

Атрактивна Џени прошле године је прославила 20 година од сликања за популарни часопис "Плејбој".

- Када сам тек ушла у ову индустрију, само сам жељела да радим обучена, а сада само прижељкујем да се поново скинем - рекла је тим поводом манекенка.

Она је поново обрадовала мушкарце својом изазовном фигуром, јер је њено лице недавно украсило једну од насловних страна "Плејбоја". Такође, Џени се појављује и у "Мрак филму 3".

Зечица је од 1999. до 2005. била у браку са Џоном Ашером, са којим има сина. Њен син болује од аутизма због чега је Џени написала неколико књига о овој теми. Послије развода забављала се са глумцем Џимом Керијем.

- Најважнија ствар код "Плејбоја" јесте та што код њих нема фотографија анорексичних дјевојака. Нисам ни морала да идем на дијету прије снимања, већ само у соларијум - каже Џени.

У каријери се чак седам пута скидала за "Плејбој", а освајала је титуле "зечица мјесеца" и "зечица године".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана