Плејбој: Сликаћемо Ким послије порођаја

Aгенције
Плејбој: Сликаћемо Ким послије порођаја

Ријалити звијезда Ким Кардашијан, која ће се породити у јулу, добила је понуду магазина "Плејбој" да уради сет слика послије порођаја. Они су убијеђени да би се то издање продавало као лудо.

Иако се магазини утркују ко ће откупити слике бебе Кање Веста и Ким Кардашијан, "Плејбој" занима голо тијело старлете. Како медији наводе, уредништво магазина би јако вољело да понове сликање са њом, те да први свијету прикажу њено тијело послије трудноће.

Ипак, остаје да се види да ли ће Ким пристати на тако нешто јер је 2007. године сликање за овај магазин описала као негативно искуство. Док јој је било јако непријатно, мајка Крис Џенер је убјеђивала да настави са сликањем говорећи да "ријалити још није почео да се емитује и нико не зна ко је она".

Сигурно би се њена мајка сложила са одлуком да јој кћерка поново позира за "Плејбој", али Кање је веома заштитнички настројен и не би волио да Ким поново кроз то пролази. Магазин "Плејбој" такође неће држати понуду отворену још дуго уколико се Ким буде нећкала.

Пошто није била у прилици да се појави на тзв. "бабџ схоњер" забави Ким Кардашијан, пјевачица Бијонсе се искупила поклоном вриједним више од 10.000 евра.

- Поклон који су донијели Бијонсе и Џеј Зи нико није могао да надмаши. То је била дјечија столица опточена "сваровски" кристалима, а вриједи више од 10.000 евра. Сличну су пазарили за своју кћерку Блу Ајви - наводи неименовани извор за "Дејли мирор".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана