Плејбој објавио листу најсексепилнијих жена

Глас Српске
Плејбој објавио листу најсексепилнијих жена

Најпопуларнији мушки часопис "Плејбој" објавио је годишњу листу најсексепилнијих жена на свијету из различитих области шоу-бизниса.

Међу најсексепилнијим познатим дамама нашле су се оскаровка Натали Портман, ријалити звијезда Ким Кардашијан, Хали Бери, Џенифер Лопез, Бијонсе, Кели Брук, Скарлет Јохансон.

Најсексепилније жене из свијета шоу-бизниса бира власник магазина Хју Хефнер у сарадњи са својим уредничким тимом. Двадесет седам љепотица није рангирано, пошто то није било могуће да се уради, како је образложио стручни жири - јер су све подједнако секси. Осим заносног изгледа, да доспију на ову листу утицала је и њихова заступљеност у медијима.

Глумице, пјевачице, манекенке и ријалити звијезде које су се нашле на годишњој "Плејбој" листи проглашене су за најсексепилније жене на свијету јер "зраче сексепилом и увијек су у жижи јавности".

На листи се налазе још глумица Тара Рид, "Плејбој" зечица Хоуп Дворачик, Памела Aндерсон, Aнђелина Џоли, Софи Монк, Брук Бурк, Aна Пакин, Кендра Вилкинсон, Кендис Бушер, Aријани Селест, Саша Греј, Мишел Вилијамс, Холи Медисон, Aмбер Херд, Оливија Вајд, Меган Фокс, Кристал Херис, Кристина Хендрикс, Клер Синклер.

На прошлогодишњој листи најсексепилнијих жена магазина "Плејбој", нашле су се Бар Рафаели, Aнђелина Џоли, Меган Фокс и Хефнерова љубавница Холи Медисон.

Плејбој је и даље најпродаванији мушки магазин на свијету - америчко издање мјесечно "плане" у готово три милиона примјерака, а постоји још двадесет и пет интернационалних едиција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана