Пјевачица се појавила са дјевојком у јавности

Агенције
Пјевачица се појавила са дјевојком у јавности

Након вијести да се разводи од глумца Лијама Хемсворта, пјевачица Мајли Сајрус први пут је јавно наступила, а са њом је на наступ дошла и њена дјевојка Кејтлин Картер.

Пјевачица (26) се појавила на манифестацији “MTV Video Music Awards” на којој је имала веома емотиван наступ отпjевавши пjесму “Slide Away”, чије стихове многи повезују са њеним недавним разводом и новом љубављу пjевачице.

Пjевачицу је пред наступ иза сцене бодрила њена нова дjевојка Кејтлин Картер (30). Она очигледно није жељела да се појављује на црвеном тепиху, нити да буде у публици док је Мајли наступала.

Иначе, Мајли и Кејтлин први пут су виђене како размјењују њежности у вријеме када се појавила вијест да се пјевачица разводи од глумца. Многи управо Кејтлин окривљују за њихов развод. Мајли није жељела то да коментарише већ је само изјавила да је срећна.

Након додјеле награда и наступа певачице, заљубљене дјевојке отишле су на забаву која је одржана у њујоршком клубу “Up and Down”. Мајли и Кејтлин нису криле заљубљеност. Оне су фотографисане док улазе у клуб, држећи се за руке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана