Пјевачица проговорила о вишку килограма и тајном разводу

Агенције
Пјевачица проговорила о вишку килограма и тајном разводу

Освојила нас је хитовима, моћним гласом и крхком појавом. Нели Фуртадо се у јеку славе 2012. неочекивано повукла са јавне сцене. Сада говори зашто је донијела такву одлуку, као и плановима за будућност. Коначно је објавила свој шести албум "Тхе Риде" који промовише широм свијета.

Те 2012. године жељела је да се посвети породици - у међувремену се запослила у продавници музичких уређаја и плоча, вратила се писању позоришних сценарија и прича.

Канадска пјевачица португалског поријекла није жалила због тога. Направила је списак својих приоритета које је слиједила.

Оно што је на први поглед очигледно, Нели је набацила барем десетак килограма. То јој, каже, не смета да буде задовољна собом.

"Више се не одричем хране, а вјежбам да бих остала здрава", објаснила је и признала да је на почетку каријере много више бринула о свом изгледу.

Убијала се од вјежбања и мучила са дијетама.

"Морала сам да будем лијепа другима, а не себи. Фотографије и спотови су морали да буду савршени, а изнутра сам буквално умирала", изјавила је недавно Нели Фуртадо.

У данима највеће славе тешко је усклађивала посао и породицу, али за разлику од колегиница, њој је то тешко падало. Стрес је постао неподношљив, на турнејама је стално плакала, јер је било немогуће да буде најбоља мајка и супруга, док су људи које највише воли на другом крају свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана