Пјевачица проговорила о тортури коју је претрпила: Уцјењивао ме је снимцима и злостављао

Агенције
Пјевачица проговорила о тортури коју је претрпила: Уцјењивао ме је снимцима и злостављао

Пјевачица Мел Б, некадашња чланица групе Спеце Гирлс, недавно је затражила забрану приласка када је у питању њен супруг Стивен Белафонте, а сада је суд тај захтјев и одобрио.

Наиме, она је оптужила Стивена за изнемиравање и сексуално злостављање које је образложила физичким нападима, групним сексом на који ју је наводно њен супруг приморавао, а онда јој претио снимцима, али тврди и да је Стивен њиховој дадиљи направио дијете.

Страни медији преносе да је Белафонте пјевачицу давио и ударао, што је она доказала фотографијама и задобијеним повредама. Када је цијелу причу изнијела у медије навела је и да злостављање трпи од прве године брака, а да ју је он приморавао да повреде у јавности објашњава као посљедице трчања у високим ципелама.

Због свега тога, проке три године се предозирала лијековима, пуном бочицом аспирина. Он јој није дозволио ни хитну помоћ да позове. Дадиљи је, како тврди, платио 300 хиљада долара само да ћути о трудноћи са њим. Неколико пута је покушавала да га остави, али је он претио да ће јој уништити живот и одузети двецу.

Њен супруг је ве те наводе негирао наводећи да није ни чуо за те оптужбе.

“Плашим се како ће ово да утиче на нашу дјецу и колико далеко је она спремна да оде. Шокиран сам овим наводима. Неко жели да ме представи као негативца, али, видјећемо се на суду, рекао је он.

Мел је са Стивеном била десет година у браку из којег има троје дјеце и сада је одлучила да се разведе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана