Пјевачица поклања 20.000 евра: Марија Шерифовић изазвала ТикТок манију

ГС
Пјевачица поклања 20.000 евра: Марија Шерифовић изазвала ТикТок манију

Пјевачица Марија Шерифовић постала је прави хит на ТикТоку, гдје редовно дијели забавне видео снимке.

Недавно је привукла велику пажњу новим изазовом на овој популарној друштвеној мрежи, који је заинтригирао многе кориснике.

На ТикТоку кружи изазов у којем корисници покушавају да зауставе кокос који се помера лијево-десно, тако да се перфектно поклопи са црним пољем иза њега. Марија је одлучила да се придружи овом изазову, али није јој успјевало да га савлада.

У свом видеу, пјевачица је обећала награду од 20.000 евра свакоме ко успе да правилно заустави кокос.

@marija.serivofic marijaserifovic marijaserifovicforewer marijaserifovic Zatebe zatebestrana zatebestranica Zatebetiktok zatebebalkan fyp foryourpage #fypserbia serbia srbijatiktok srbi/a> balkantiktok srbijafyp fypserbia hrvatska austria germany fyp fyp suara asli - Marija Serivofic

- Пребацићу сваком 20.000 евра ко успије да правилно заустави кокос - поручила је Шерифовићева својим пратиоцима.

Ова објава изазвала је велику пажњу и лавину реакција на друштвеним мрежама. Многи корисници ТикТока су се одмах укључили у изазов, покушавајући да освоје велику награду.

Марија је затим подигла улог и понудила чак 30.000 евра за успјешно извршење задатка, што је додатно насмијало и мотивисало њене пратиоце.

Пјевачица је наставила да дијели снимке изазова, чинећи га све популарнијим и стварајући прави вирални феномен на друштвеним мрежама, пише Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана