Пјевачица објавила породичну слику са снажном поруком

Агенције
Пјевачица објавила породичну слику са снажном поруком

Пјевачица Сијара послије недавне "премијере" на додјели Оскара сада је одлучила да свој труднички стомак обнажи. Она се, наиме, сликала за најновије издање "Харперс базара". У сету провокативних слика, једна се посебно издвојила.

Пјевачица која очекује дијете са супругом Раселом Вилсоном пристала је на изазовне слике за овај престижни модни часопис. Иако није жељела да каже када јој термин, загонетно је рекла:

"Чекам двије бебе", алудирајући на дијете које ће се ускоро родити и албум који планира такође ускоро да објави.

Пкевачица из претходне везе са репером Футуром има трогодишњег сина, а послоке бурног раскида због његове преваре, она ипак није изгубила вкеру у љубав. Ужива у складном браку и планира да заснује велику и породицу са много дкеце.

"Имам подршку сјајног човкека. Без тога ни најјачи не би успкели. Заједно се радујемо сваком новом дани и ишчекујемо нашу бебу. Брат је већ толико нестрпљив, сваки дан разговара са мојим стомаком, заправо с бебом. Пун је њежности", рекла принцеза ритма и блуза.

Пкевачица Сијера и играч америчког фудбала Расел Вилсон заједно су од априла 2015. Њихова веза била је необична по томе што су јавно изјавили да су се суздржавали од секса док не закораче у брачне воде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана