Пјевачица на мети критика због килаже; "Нисам јела", "Нисам дисала"

Г.С.
Пјевачица на мети критика због килаже; "Нисам јела", "Нисам дисала"

Увијек је мета критика јавности кад је фотографи усликају на плажи.

Популарна пјевачица Камила Кабељо често је тема страних таблоида због своје килаже. Кад год им се укаже прилика, фотографи не губе вријеме, те увијек нађу начин да лепој пјевачици "униште" одмор на плажи. Тако су Камилине фотографије са одмора у Мајамију доспјеле на друштвеним мрежама, а то је пјевачицу, како је јавно рекла, узнемирило. О својим осјећањима и несигурностима, Камила је писала на Инстаграму, а многи њени пратиоци су јој пружили ријечи подршке и утјехе.

"Сваки пут кад одем у овај плажни бар у Мајамију будем на мети папараца, некако увијек сазнају кад дођем. Ухвате ме у бикинију и осјетим се врло рањиво и неспремно. Носила сам премали бикини и нисам обраћала пажњу на то како изгледам, да бих потом видела своје фотографије на друштвеним мрежама и све те коментаре и узнемирила сам се", написала је она.

"Подсјетила сам себе да је на моје самопоуздање то утицало када сам размишљала из угла културе, а не из свог. Културе која је толико навикла на то како изгледа "здраво" женско тијело да је потпуно заборавило на то шта је реалност за већину жена. Фотошоп, рестриктивне дијете, прекомјерно вјежбање и бирање углова из којих нам тијела изгледају потпуно другачије него у том тренуку и у природном стању, када да удахнемо, када да једемо... Подсјећам себе на то, слушам подкасте о интуитивној исхрани, пратим жене које прихватају свој целулит, стрије, стомак, надимање и осцилације тежине.. Желим да се осјећам као неко ко изгледа лијепо. Данас сам обукла нови бикини, ставила сјај на усне и нисам јела ништа тешко прије одласка у океан, јер сам знала да ће да буде целокупно фотографисање. Нисам дисала, мишићи на стомаку су ме бољлели и једва сам се смијала... Покушала сам да се претварам као да нису тамо...Знам да сам "добро" изгледала на фотографијама и мислила сам да ћу се осјећати испуњено, а опет нисам имала гори дан на плажи од овог"

Она је признала да још увијек није дошла до тога да је не интересује мишљење свијета.

"Интелектуално, знам да то како изгледам не одређује колико сам срећна, здрава или секси. Емоционално, поруке које добијам од свијета гласно одјекују у мојој глави".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана