Пјевач се извинио супрузи због друге жене: “Превише сам попио те ноћи”

Агенције
Пјевач се извинио супрузи због друге жене: “Превише сам попио те ноћи”

Пјевач Џастин Тимберлејк извинио се супрузи глумици Џесики Бил након што су га папараци ухватили с другом женом.

Наиме, Џастин је недавно снимљен како држи за руку глумицу Алишу Вејнрајт, па су се у јавности појавиле гласине како пјевач вара супругу.

Због таквих прича и нагађања огласио се и сам Џастин Тимберлејк, који се у објави на Инстаграму јавно извинио супрузи због свог понашања:

“Избјегавам трачеве колико могу, али због моје породице осјећам потребу да разјасним недавне гласине које повређују људе које волим”, написао је између осталог Тимберлејк у објави на Инстаграму и додао:

“Ништа се није догодило између мене и моје партнерке. Превише сам попио те ноћи и жао ми је што сам се тако понашао. Требало је да будем бољи”, истакао је пјевач у својој емотивној објави.

“Извињавам се својој невјероватној супрузи и породици што сам их довео у непријатну ситуацију. Фокусиран сам на то да будем што бољи муж и отац”, закључио је.

Тимберлејк је јасно желио да поручи свима да се између њега и глумице Алише Вејнрајт ништа није догодило.

Подсјетимо, Џастин је у новембру снимљен како се држи за руку с Алишом док су заједно пили на балкону једног угоститељског објекта у Њу Орлеансу, гдје сминају филм “Палмер” у ком играју љубавнике.

Џастин Тимберлејк је од 2012. године у браку с глумицом Џесиком Бил, с којом има четворогодишњег сина Силаса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана