Пит неће реаговати на писање медија о увредама сина

Танјуг
Foto: Агенције

ЊУЈОРК - Амерички глумац Бред Пит се неће оглашавати поводом увреда које је наводно, на његов рачун недавно изрекао његов син Пакс Џоли-Пит, пише Пејџ Сикс и додаје да је извор близак Питу негирао првобитне наводе медија да је познати глумац у депресији због објаве у којој Пакс Пита назива "ужасним људским бићем".

"Прошло је дугих седам година и жалосно је када људи непотребно покрец́у питања из тако далеке прошлости ... и не узимају у обзир утицај који то има на цијелу породицу", рекао је инсајдер за Пејџ Сикс.

Од развода са холивудском глумицом Анђелином Џоли 2016. године, амерички глумац није говорио у јавности о својој дјеци, као ни о борби за старатељство која се и даље води, и тако ће и остати, поручио је извор, дан након што је друштвеном мрежом Инстаграм почео да се шири снимак објаве са Паксовог наводно приватног налога.

"Немаш обзира или емпатије према своје четворо најмлађе дјеце која дрхте од страха када су у твом присуству", наводно је написао Пакс преко фотографије на којој се види Пит како прима Оскара.

Оптужујући свог оца да је нанио штету њиховој породици, деветнаестогодишњи Пакс наводно упозорава да ће истина једног дана изаћи на видјело.

Однос звијезде филма "Било једном у Холивуду" са његовом дјецом поново је доведен у питање прошле недјеље када се његова усвојена ћерка Захара приликом приступања Алфа Капа сестринству на Спелман колеџу, представила као Захара Марли Џоли, изостављајући Пит из свог презимена.

Џоли и Пит су били у законском браку од 2014. до 2016. године.

Пит дели шесторо дјеце са бившом супругом Џоли, која га је оптужила да их је физички и вербално злостављао током вожње авионом 2016. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана